Lainaajan palvelu on nyt käytössä myös englanniksi

Kehitämme Lainaaja.fi palvelua jatkuvasti ja nyt palvelu on käytössä myös englanniksi. Kieliuudistus koskee sekä sijoittajia että lainanhakijoita. Palvelun kielen voi valita ylävalikosta ja se koskee julkisten sivujen lisäksi myös sijoittajan ja lainanhakijan omaa tiliä. Toistaiseksi käyttöehdot, velkakirjat ja muut viralliset dokumentit ovat suomeksi, mutta niitä tullaan päivittämään alkaneen vuoden 2017 aikana.

 

Lainaa.fi service is now available also in English. Language update includes both investing and borrowing client sides. Official documents are at this point only in Finnish, but they will be also available in English during the year 2017.

 

 

 

 

One Response to “ Lainaajan palvelu on nyt käytössä myös englanniksi ”

  1. J Tontti sanoo:

    Onpahan melkoista kasvua, onneksi olkoon! Näin julkaisijana toivon, että Lainaaja.fi satsaisi osan voitostaan näkyvämpään ja laadukkaaseen mainontaan, koska kysynnästä päätellen tuote on hyvin haluttu markkinalla.

Leave a Reply