Tärkeää: saadut korkotuotot ja veroilmoitus

Olemme pyynnöstä ilmoittaneet suoraan verottajalle saaduista korkotuloista vuodelta 2015 ja tulemme jatkossa ilmoittamaan korkotuotot automaattisesti verottajalle vuosi-ilmoituksena.

vero

Tärkeää: jos olet täydentänyt vuoden 2015 esitäytettyä veroilmoitustasi saaduilla korkotuotoilla, tarkista ettei korjatussa veroilmoituksessa korot näy tuplana. Mikäli korkotuotot näkyvät tuplana, ota yhteyttä verottajaan ja pyydä oikaisua.

 

4 Responses to “ Tärkeää: saadut korkotuotot ja veroilmoitus ”

 1. ässä sanoo:

  Ja just keväällä käskitte kirjata veroehdotukseen nämä. Korvaatteko tästä teidän sooloilusta kertyvät kulut ja taloudelliset tappiot asiakkaalle?

 2. admin sanoo:

  Tuotot tulee aina kirjata veroilmoitukseen jos niitä ei siellä ole valmiina. Verottajan kanta vuosi-ilmoittamiseen tuli vasta myöhemmin. Mikäli veroilmoituksessa on tuplana korkotuottoja, ne voi useimmiten korjata puhelinsoitolla.

 3. Tiuskea rakki sanoo:

  Harmi että verotuspäätöksessä kyseisessä momentissa ei ole erittelyä eri lähteiden suhteen joten pitäisi päätellä laskemalla. Ei näin pienissä luvuissa jaksa mutta onhan se yksittäisen tuloerän tuoton kohdalla tuhoisaa…

 4. admin sanoo:

  Asian selvittää helpoiten tarkistamalla mitä on täyttänyt esitäytettyyn veroilmoitukseen. Jos siitä on verotettava määrä kasvanut, on aika helppoa soittaa verotoimistoon ja pyytää tarkistusta/korjausta. Näin kävi itsellenikin. -Tuomas

Leave a Reply