Mitä sinä haluaisit lukea Lainaajasta?

Olemme blogissamme kirjoittaneet pääasiassa Lainaajaan liittyviä juttuja,  vertaislainauksesta maailmalla ja hieman yleisestä taloudesta. Nyt kysyisimme teiltä, mitä haluaisitte lukea blogistamme? Teknisestä kehityksestämme, Suomen taloudesta, meidän kuulumisistamme?  Haluamme lisätä tekstejä täällä ja parhaiten tavoite toteutuu, kun ne kiinnostavat mahdollisimman monia. Kerro meille mikä sinua kiinnostaa!


uudet kentät

Jotta teksti ei jäisi liian lyhyeksi, olemme tänään lisänneet hieman kenttiä selkeyttämään lainahakemuksessa menoja. Osassa viilattiin hieman kieliasua, osa on täysin uusia kohtia (Yhtiövastike/vuokra ja Auto-/venelainat). Lisäksi tarkennuksena on oman osuuden ilmoittaminen.

 

3 Responses to “ Mitä sinä haluaisit lukea Lainaajasta?

  1. PulskaOrava sanoo:

    Mielenkiintoisimmat aiheet blogissanne ovat ainakin minulle olleet tilastot miten Lainaajan vertaislainoilla on mennyt, pohdinnat vertaislainamarkkinoista yleensä sekä millaisia suunnitelmia Lainaajalla on tulevaisuutta varten. Myöskin ajankohtaisia vertaislainausta sivunneita asioita käsitelleet artikkelit olivat hyvä lisä (lainsäädäntö, mediassa olleiden artikkelien kommentointi jne). Lainaajan tilastoja ei nyt tietenkään joka viikko tarvitse esitellä :-), mutta muutaman kerran vuodessa olisi kiva lukea teidän analyysinne keräämästänne tilastodatasta ja vähän pohdintaa mitä siitä voisi tulkita.

  2. finanssiflikka sanoo:

    Erityisesti on kiinnostanut edellisenkin kommentoijan mainitsemat tilastot. Sitä mukaa kun dataa kertyy lisää, tilastotkin muuttuvat entistä hyödyllisemmiksi ja kiinnostavammiksi! Oikein erityisesti kiinnostaisi tietää, miten hyvin perintään menneiden lainojen perintä onnistuu ja minkälaisia luottotappioita niistä lopulta kertyy, tämä kun on vähitellen tullut valitettavasti aika relevantiksi tiedoksi…

  3. Tapio sanoo:

    Aika samoilla linjoilla olen edellisten kanssa.

    – Tilastot & analyysit
    – Lainaa.fi kuulumiset. Mitä on jo tehty, mitä on suunnitteilla, mitä on tulossa, jne.

    Ja siihen extrana vielä alaan liittyviä uutisia, niin näillä pärjää jo minusta aika pitkälle.

    Finanssiflikkaa kompaten, niin tuo perintä on kiinnotava aihe, koska ainakin itselläni on sellainen mutu, että perinnän kautta tulee tasaisemmin rahaa kuin suoraan lainaajalta 🙂 Jos en nyt ihan väärin muista, niin oma tilanteeni on suunnilleen sellainen, että aktiivisten lainojen määrä on noin 35 kappaletta ja niistä perinnässä on n. 25 kappaletta.

    Vaikka ihan heti koroilla ei kateta luottotappioita, niin suhtaudun kuitenkin ihan positiivisesti itse vertaislainaukseen, kunhan nämä sitruunat saadaan pois. Ja tästä toki ylläpitäjille kiitosta, eli suunta ainakin on ollut oikea. Vielä on kuitenkin vaikea sanoa, että riittääkö se siihen, että viivan alle todellakin alkaa myös jäämän jotain tuottoa luottotappioiden jälkeen.

Leave a Reply