Lainasijoitus – missä mennään

Tässä lyhyt tilannepäivitys lainasijoituksen etenemisestä. Sijoitusaikaa on vielä tammikuun loppuun saakka. Tähän mennessä noin 75% alkuperäisestä tavoitteesta on merkitty. Hyvän lainakysynnän ja kiinnostuksen takia alkuperäiseen tavoitteeseemme tullaan sallimaan ylimerkintä.

graphs and charts

Tästä kokeilusta rohkaistuneina voimme toteuttaa vastaavanlainen sijoituksen uudestaan, mutta tällöin ehdot todennäköisesti muuttuvat hieman. Myös tekninen toteutus katsotaan uusiksi ja toteutetaan mahdollisuuksien mukaan suoraan oman sijoittajatilin kautta. Tavoitteena on saada aikaan tehokkaasti ja helposti toimiva korkeakorkoinen lainasijoitus laajalla hajautuksella. Myöhemmin, kysynnän mukaan, voi mukaan tulla erilaisia tuotto-/riskivaihtoehtoja.

Jos haluat vielä mukaan tähän erään, ota pikaisesti yhteyttä tuomas ät lainaaja . fi

Kuva: Flickr/Jonn Doe

 

8 Responses to “ Lainasijoitus – missä mennään ”

  1. PankkiiriAnkka sanoo:

    Hei!

    Riittääkö pääomanne tulevien luottotappioiden kattamiseen?
    Tämä on tärkeä seikka, kun pohditaan sijoituksen tuotto-riskianalyysiä. Sivustollanne ei käy ilmi lainaaja.fi:n taloudellista tilannetta.

  2. Mikko sanoo:

    Itse kysein tuossa ”Poolattu lainasijoitus” blogissa myös ihan samaa, mutta ainakaan vielä kysymystä ei ole laitettu julkiseksi.

    Tuo Vertaislaina Oy:n taloudellinen tilanne on myös minusta hyvin oleellinen tieto siinä vaiheessa kun markkinoidaan pääomaturvattua sijoitusta. Kaikkien helpointa olisi julkaista sivuilla yrityksen tilinpäätös, josta näkyisi tuloslaskelma ja tase. Näin on ainakin eräs ”kilpailija” menetellyt.

    Myös Asiakastiedot myöntämä ”Suomen Vahvimmat” sertifikaatti sivuilla antaisi jatkossa lisää luottamusta toimintaa kohtaa. Löytyy mm. molemmilta kotimaisilta kilpailijoilta.

  3. admin sanoo:

    Jos sijoituksen yhteydessä haluatte tietää yhtiömme taloudellisesta tilanteesta, voimme esittää tilintarkastetun tasekirjan.

  4. PankkiiriAnkka sanoo:

    Periaatteessahan tilinpäätöstiedot ovat Suomessa julkisia ja niitä voi tilata pientä maksua vastaan. Linkki palveluun: https://virre.prh.fi/portal/dt

  5. Mikko sanoo:

    Hyvä pointti PankkiiriAnkalta.

    Myös Asiakastiedon sivuilta voi ostaa kattavia luottoluokitus, yms. raportteja yrityksistä, mutta ne valitettavasti maksavat jo hieman enemmän.

    Oikeastaan tässä kohtaa voisin esittää kysymyksen Tuomakselle. Koska tilinpäätöstiedot ovat Suomessa julkisia, onko jotain estettä sille, miksi niitä ei voisi löytyä myös suoraan teidän omilta sivuilta?

  6. admin sanoo:

    Lyhyesti, toistaiseksi eivät tilinpäätöstiedot ole tulossa sivuillemme.

  7. PankkiiriAnkka sanoo:

    Hei,

    Mitä kuuluu lainaajille Tanja79 ja Erika?
    Molemmat olleet todella pitkään perintäprosessin rattaissa eikä mitään ole tihkunut.
    Olette yleisesti ottaen hyvin skarpanneet täällä lainaajassa perintäprosessin kanssa – nyt olisi tärkeää saada loputkin perinnät käyntiin oikein tohinalla.

    – PankkiiriAnkka

  8. PankkiiriAnkka sanoo:

    Kiitos vastauksesta yksityisviestinä. Toivotaan, että isot pyörät pyörähtävät ja homma alkaa rullata.

Leave a Reply