Katsaus Lainaajaan – helmikuu

Itse perustaja

Allekirjoittaneen omakuva

Helmikuu, tuo kuukausista kituliain. Vai miten se menikään? Viime aikoina olen ilahduttavasti huomannut auringon kunnioittavan meitä läsnäolollaan pitkän ajan jälkeen ja päivätkin ovat pidentyneet.

Lainaajassa olemme huhkineet koko kuukauden lainasalkkujen kanssa. Omalla kohdallani tämä on tarkoittanut matemaattisten kaavojen tarkistamista ja testaamista, käytännössä siis Excelin kanssa näpräämistä. Rehellisesti sanottuna ei minun lempipuuhaani, mutta erittäin tarpeellista. Ja tämä kova työ kantaa nyt hedelmää, koska ensi viikon alusta meillä on lainasalkut myynnissä! Suuren kysynnän vuoksi kaikki kiinnostusta osoittaneet eivät valitettavasti pääse mukaan vielä ensimmäiselle kierrokselle, mutta lisäkierroksia on tulossa.

Lainasalkkujen kehitys on vienyt paljon aikaamme ja tulee vielä viemään sitä hetken. Kuitenkin ensi viikon jälkeen pääsemme kehittämään muita sivuosaan jääneitä ominaisuuksia. Lisää tietoja näistä ominaisuuksista tulee sitä mukaa kun ne valmistuvat.

Pidän ensimmäisen kuukausikatsaukseni lyhyenä, koska en halua käyttää sitä vain menneestä jaaritteluun. Jatkossa juttua julkaisemme aina kun siihen on aihetta – tai jopa silloin kun vain huvittaa. Nyt kuitenkin suuntaan ulos: kevät on tulossa!

 

Leave a Reply