Automaattinen sijoittaminen

Uusin työkalumme sijoittajille on Automaattinen sijoittaminen. Käytännössä tämä tarkoittaa luokiteltuihin lainoihin tarjoamista itse määritettyjen ehtojen perusteella.

Automaattinen sijoitus

Näkymä sijoituskriteereistä

Automaattisen sijoittamisen tarkoitus on helpottaa lainanantajiemme sijoittamista, näin ei enää tarvitse käydä jokaista hakemusta läpi erikseen ennen sijoituksen tekemistä. Mahdollisuus on jätetty myös niille, jotka haluavat käydä sijoittamassa osan varoistaan itse.

Yleisesti suosittelemme rajoitusten, kuten iän, jättämistä pois. Paras vaihtoehto on jättää kaikki rajoitukset automaattisesta lainauksesta pois, koska hakemuksia ei ole vielä paljoa ja jokainen hakemus on läpäissyt tiukat kriteerimme.

 

2 Responses to “ Automaattinen sijoittaminen

  1. PulskaOrava sanoo:

    Kuten totesittekin, niin luokiteltuja lainahakemuksia ei vielä ole kovin paljoa, joten rajoituksilla ei niin ole vielä tällä hetkellä käyttöä, mutta voisiko sinne silti lisätä yhden ehdon: koron. Tai oikeastaan se, mitä varsinaisesti ajan takaa on se lananhakijan luottokelpoisuuden arvio, mutta koska teidän mallissanne se korko tulee siitä luokittelusta, niin se on silloin implisiittisenä siinä korossa joten korkokin yhtenä rajoitusehtona kelpaa kyllä tähän tarkoitukseen ihan hyvin. Voisi olla esim. niin, että voi määritellä sekä minimikoron että maksimikoron niin saa halutessaan kumpaankin suuntaan.
    Tai jos haluatte tehdä helpoksi käyttää ja ymmärtää sen riskitasovalinnan niin vaikka ruksittavina laatikoina 4 valintaa joista kukin vastaa jotain tiettyä korkosiivua. Eli siis jotain tämän tapaista:
    [x] A : -9 %
    [x] B : 9-12 %
    [x] C : 12-15 %
    [x] D : 15+ %
    tai mitkä nyt olisivatkaan järkevät luokat sen arviointimallin näkökulmasta.

  2. admin sanoo:

    Korko on tosiaan jätetty tässä vaiheessa pois, koska hakijoita ei ole ollut vielä niin suurta määrää.

    Luokitteluasteikot meille ovat tulossa ja ne menevät aika pitkälti niin kuin tuossa kuvasitkin.

Leave a Reply