Siirrä muistiosi pilveen – Evernote

Esittelin aiemmin Dropboxin käyttöä tiedostojen tallentamiseen. Nyt vuorossa on Evernote, suosittu sovellus muistiinpanojen ja ideoiden tallentamiseen.

Sinällään muistioiden tekemisessä ei ole mitään mullistavaa, näin on toimittu siitä asti kun kirjoitus on keksitty. Mikä tekee Evernotesta erityisen kätevän, on mahdollisuus tallentaa kaikki muistiinpanot nettiin ja käyttää niitä kaikissa laitteissa. Jos siis otat kuvan kännykälläsi ja tallennat sen Evernoteen, pääset samaan tiedostoon käsiksi myös omalta tietokoneeltasi. Oma sovellus löytyy esimerkiksi tietokoneista Windowsiin ja Maciin sekä mobiililaitteista Androidiin, iPhoneen ja Windows Phoneen. Lisäksi voit netissä päästä käsiksi muistiinpanoihisi käytännössä kaikilla selaimilla. Ja kaikki tämä on ilmaista!

Omassa käytössäni Evernote on niin kokouspöytäkirjojen kuin ostoslistojen teossa. Markkinointilause ”Remember everything” voi olla liioittelua, mutta itse olen tyytyväinen käyttäjä. Ehdottomasti paras ominaisuus on mielestäni hakutoiminto, jolla olen löytänyt nopeasti hyvinkin hämärästi mielessäni olevia kirjoituksia.

Oletko sinä jo käyttäjä? 

 

Leave a Reply