Osittainen lainaus ja uudet lainasummat

Lainaaja on tänään saanut jälleen yhden aiemmin mainostamistamme merkittävistä uudistuksista. Tärkeimpänä on osittaisen lainan myöntäminen silloin kun hakemusta ei ole 100%:sti rahoitettu.

Toimistohuumoria

Toimistohuumoriamme

Uudet lainasummat ja laina-ajat

Uudet lainasummat 3.2.2012 alkaen ovat 400€-5000€ ja laina-ajat ovat 4kk-36kk. Alle 1000€ lainoissa maksimiaika on 12kk. Näillä lainasummilla lainanhaku onnistuu tästä päivästä lähtien. Aiemmin tehdyt hakemukset voivat vielä toteutua aiempien rajojen sisällä.

Haetuissa lainasummissa ja koroissa on jatkossa selkeät portaat, joista hakija voi valita mieleisensä: Hae lainaa

Osittainen laina

Muutos käyttöehtoihimme: lainanhakija voi ottaa lainan vaikka se ei ole 100%:sti rahoitettu. Tämä koskee ainostaan tästä hetkestä eteenpäin tehtyjä lainahakemuksia. Tärkeimmät huomioitavat seikat:

  • minimisumma osittaiselle lainalle 400€ (sama kuin yleisesti lainasummissa)
  • osittaisen lainan voi ottaa vain kun hakemusaika on päättynyt
  • lainanantajan on peruutettava tarjouksensa ennen kuin hakemusaika on päättynyt, mikäli hän ei halua osallistua osittaiseen lainaan

Miksi uudistukset

Syy uudistuksiin on puhtaasti, teiltä asiakkaamme, saamamme palaute. Laskimme lainojen maksimia, koska käytännössä ei yli 5000€ lainoja ole juurikaan mennyt läpi. Vastaavasti tuomme tarjontaamme pienemmät lainasummat ja -ajat, koska näitä on toivottu laajasti. Syksyllä toteuttamassamme kyselyssä yli 70% vastaajista toivoi pienempiä lainoja. Osittaiset lainat auttavat myös yhä useamman lainanhakemuksen läpimenoon.

Loppukaneettina haluan vielä todeta, että olemme edelleen kiitollisia kaikista raportoiduista virheistä ja parannusehdotuksista sekä avoimia uusille ehdotuksille. Joten, jatkakaa palautteen lähettämistä!

 

Leave a Reply