Kirjoitukseni vertaislainauksen tulevaisuuden kehityksestä

Kirjoitin vieraskirjoituksen Wiseclerk-blogiin kirjoituksen aiheella: Can Peer-to-Peer Lending Cross the Chasm? Kirjoituksessani tarkastelin kysymystä mitä vaaditaan että vertaislainaus saavuttaisi isot massat. Maailmalla vertaislainaus on jo satojen miljoonien kokoinen toimiala, mutta tämä ei ole vielä kovin suurta verrattuna pankkeihin. Kirjoitukseni perustin Geoffrey A. Mooren arvostettuun kirjaan Crossing the Chasm, joka käsittelee uusien teknologiayritysten markkinointia. Kirjassa käsitellään yritysten perusongelmaa, miten uusi teknologinen innovaatio saadaan markkinoitua suurille massoille onnistuneesti.

Wiseclerk on vertaislainaukseen ja mikrorahoitukseen keskittynyt blogi. Jos aihe kiinnostaa, niin se on selkeästi paras lähde asiaan liittyvään uutisointiin.

 

Leave a Reply