Tervetuloa!

Tervetuloa Lainaaja.fi-sivuille! Avaamme tänne piakkoin Suomen ensimmäisen vertaislainapalvelun.

Mitä vertaislainaus tarkoittaa?

Vertaislainaus on uusi tehokas tapa hoitaa rahanlainaus yksilöiden välillä. Menettely mahdollistaa alhaisemmat korot lainanottajille ja korkeakorkoisen sijoituksen lainanantajille. Lue täältä tarkempi kuvaus.

Miksi sinun pitäisi välittää?

Lainaaja.fi tarjoaa kokonaan uuden mahdollisuuden uuteen, ihmisläheisempään rahanlainaukseen. Tämä tarkoittaa kaikille osapuolille parempia korkoja, jolloin kaikki hyötyvät. Tiedotamme täällä toimintaamme liittyvistä asioista sekä henkilökohtaisen taloutesi hallintaan liittyvistä aiheista aktiivisesti.

Liity seuraamaan tiedotteitamme!

Voit tilata blogimme kirjoitukset lukijaasi (esimerkiksi Google Reader) tai sähköpostilla. Tervetuloa Lainaaja.fi-sivuille! Avaamme tänne piakkoin Suomen ensimmäisen vertaislainapalvelun.

Mitä vertaislainaus tarkoittaa?

Vertaislainaus on uusi tehokas tapa hoitaa rahanlainaus yksilöiden välillä. Menettely mahdollistaa alhaisemmat korot lainanottajille ja korkeakorkoisen sijoituksen lainanantajille. Lue täältä tarkempi kuvaus.

Miksi sinun pitäisi välittää?

Lainaaja.fi tarjoaa kokonaan uuden mahdollisuuden uuteen, ihmisläheisempään rahanlainaukseen. Tämä tarkoittaa kaikille osapuolille parempia korkoja ja pankkien välistävedon lopettamista. Tiedotamme täällä toimintaamme liittyvistä asioista sekä henkilökohtaisen taloutesi hallintaan liittyvistä aiheista aktiivisesti.

Liity seuraamaan tiedotteitamme!

Voit tilata blogimme syötteet lukijaasi (esimerkiksi Google Reader) tai sähköpostilla. Sähköpostiin voit valita kuukausikirjeen tai viikottaiset päivitykset.

 

Leave a Reply