01 Mitä me teemme

Ihmiseltä ihmiselle – luotettavasti

Luottamus

Kuva: Edalorzo (Flickr)

Meidän tavoitteemme on tehdä jälleen rahan lainaamisesta avoin ja sosiaalinen tapahtuma ihmisten kesken. Lainanottajana saat kohtuullisen koron. Lainanantajana voit tehdä hyvin tuottavan sijoituksen. Ja tämä kaikki ilman pankkia välissä.
Seuraavaksi: Kuinka me teemme sen

One Response to “ 01 Mitä me teemme

 1. satu sanoo:

  Hei,
  otamme yhden yhteistyökumppanin toimialaltanne mukaan joulukuun valtakunnalliseen TV-mainoskampanjaamme, jonka toteutamme TV-kanava Nelosella.
  Kampanjaan kuuluu valtakunnallisen, viikon pituisen TV-mainonnan lisäksi myös Google-adwords kampanja, lehti-ilmoitus Yrittäjälinja-julkaisussa sekä bannerimainontaa, kerromme mieluusti puhelimitse asiasta tarkemmin.
  Otamme ”mainospläjäykseemme” yhteistyökumppaneita eri toimi-aloilta, ja alaltanne valitsimme teidät – toivottavasti tarjouksemme herättää kiinnostusta.
  Yhteistyökumppanuus tarkoittaa sitä, että liitätte omille sivuillenne http://www.lainaaja.fi meidän mainosbannerimme vuoden 2011 ajaksi.
  Vastineeksi pääsette lähes pelkillä ”tuotantokustannuksilla” mukaan markkinointikampanjaamme, joka käsittää muun muassa viikon valtakunnallisen TV-mainoksen Suomen suurimpiin ja arvostetuimpiin medioihin kuuluvalla Nelosella.
  Jos haluatte, kerromme mielellämme lisää tästä yhteistyömahdollisuudesta ja sen sisällöstä. Kun vastaatte tähän sähköpostiin ja annatte puhelinumeronne ja teille sopivan soittoajan, voi edustajamme soittaa teille. Hänellä on vapaita aikoja mm. 20.10 klo 15.00 ja 21.10 klo 9.00, sopiiko toinen näistä teille? Voitte myös ehdottaa omaa aikaa puhelinneuvottelulle. Tarkistamme sopiiko aika edustajallemme.
  Yhteistyöpaikat menevät nopeasti, joten toivoisinkin nopeaa vastausta, jos olette kiinnostuneita yhteistyöstä.
  Lisätietoja tarjouksesta antaa Eva Näremaa 045 3408166.

  Suomen Parhaat Verkkosivut
  Äänestä suosikkiasi osoitteessa
  http://www.suomenparhaatverkkosivut.com

  Ystävällisin terveisin

  Satu Hietala
  Mediakonsultti
  satu.hietala@websiterace.com
  http://www.suomenparhaatverkkosivut.com
  http://www.websiterace.com

  Nova Trotters Oy, NT-Media Oy
  Palontie795
  39200 Kyröskoski
  Y-tunnus: 2132936-6

Leave a Reply